REAL ESCAPE ROOMS / ЕСКЕЙП СТАИ

Real life escape rooms (escape room, ескейп стаи, стаи със загадки, пъзел стаи ) e забавлениe от модерен тип, игри на живо, при които вие ще попаднете в авторски сценарий и специално създадена обстановка. Ще преминете през поредица от емоции, предизвикателства, интуитивни и логически загадки. Взаимодействието в екип ще ви бъде от полза. Ще откриете скрити предмети, ще имате неочаквани хрумвания, ще рискувате с несигурни предположения, и накрая - ще успеете!

Игрите „Експериментът”и „Вуду”  предлагат силни емоции от адреналин до смях и разтоварващо бягство от стреса на ежедневието. Те са забавление, което излиза от обичайните рамки и предлага преживяване от входа до последната минута в съчетание с актьорска игра (escape room game with live performance).

Виж повече >

Игрите се провеждат под видеонаблюдение, в интерес на Вашата сигурност и за да получите съдействие (жокер) при необходимост. Отборите не са истински заключени и всеки може да излезе, ако му се наложи. В интерес на пълноценното преживяване в ескейп стаите не се допуска играчите да ползват мобилните си телефони.

СТРАХОВЕТЕ НА НАЧИНАЕЩИЯ

„Те” ме наблюдават, ще се изложа"

Наблюдението е само с цел безопасност и евентуална помощ към загадките. Ние също сме попадали в какви ли не абсурдни ситуации... но най-вече сме се забавлявали :)

„Математиката не ми е сила”

Интуиция и съобразителност – да. Но математически формули не са ви нужни.

„Не съм в добра физическа форма”

Няма практика да се поставят физически предизвикателства в ескейп стаите.

„Може да се случи нещо, ескейп стаите са опасно място.”

В Енигмания се спазват всички разпоредбите за пожарна, аварийна и епидемична безопасност, стаите не се заключват, имат аварийни изходи и постоянно видеонаблюдение плюс охранителна система и дезинфекция след всяка игра...

 „Не мога да избера подходяща ескейп  стая.”

Разчитайте на впечатленията на публиката. Групата стаи Spectrooms и сайтът vsichkistai.bg ще Ви предложат едни от най-предпочитаните ескейп игри във всички жанрове, подкрепени с хиляди потребителски мнения – изберете оттам.