ЗА НАС

Енигмания ООД е бенефициент по програмата за преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19 по процедура „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“, код BG16RFOP002-2.073, на ОП „Иновации и конкурентоспособност“. Проектът е със срок за изпълнение от 3 месеца, считано от 14.07.2020 г. до 14.10.2020 г. Общата сума на полученото финансиране е в размер на общо 4380 лева - 3723 лева европейско финансиране и 657 лева национално съфинансиране. Подкрепата ще бъде разходвана от дружеството в съответствие с условията на проекта за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

„Енигмания - Експериментът” е ескейп стая в София, която ви предлага игра от последно поколение - всички емоции от адреналин до смях и бягство от скуката на ежедневието. Ние, авторите на Енигмания-Експериментът, сме почитатели на всякакви забавления и предизвикателства. Посетили сме всички ескейп стаи в София, както и много стаи, куиз игри и куестове по целия свят и винаги ни е провокирала тръпката от неизвестното, забавното и креативното. Имаме шампиони в индивидуални и отборни QUIZ състезания, разработваме логически загадки, реализираме дизайни, декори и интериори... Нашият екип полага много усилия, внимава при всеки детайл, но и много се забавлява, затова играта "The Experiment" се променя непрекъснато и винаги изненадва с нови емоции. Вероятно това е една от причините потребителите да поставят Експериментът в топ 3 на най-предпочитаните стаи в София. Експериментът е член на групата SPECTROOMS - автори, обединени от идеята да предложат най-добрите стаи в София, с теми и сценарии, съчетани с високо качество на обслужването. 
Очакваме Ви, за да се забавляваме заедно!

Иво Кирков, Таня Лаакман (дизайн, сценарий, загадки), Васил Къркеланов (режисьор, постпродукция), Ивелин Йовчев (уебсайт), инж. Иван Каралеев (електроника и електротехника), Георги Кирков - Младши, Илина Тосева, Виктория Шолин (загадки, преводи), Георги Кирков, Румяна Киркова, Иво Палмов, инж. Даниел Димов, Венета Тенева, Златка Паунова.


Организатор: Енигмания ООД
ЕИК: 203705003
София, бул. България 5, ет. 1, ателие 5
Телефон на управителя: 0888 207 885