REAL ESCAPE ROOM / ЕСКЕЙП СТАИ

Real life escape rooms (escape room, ескейп стаи, стаи със загадки, пъзел стаи ) e забавлениe от модерен тип, игрa на живо, при които вие  ще попаднете в специално създадена обстановка. Ще преминете през поредица от емоции, предизвикателства, интуитивни и логически загадки. Взаимодействието в екип ще ви бъде от полза. Ще откриете скрити предмети, ще имате неочаквани хрумвания, ще рискувате с несигурни предположения, и накрая - ще успеете! Игрите са под видеонаблюдение, за да получите съдействие при необходимост. „Енигмания - Експериментът” са игри с иновативни загадки и сценарий, които предлагат силни емоции от адреналин до смях и разтоварващо бягство от стреса на ежедневието. Експериментът е забавление от типа ескейп стая в София, което излиза от обичайните рамки и предлага преживяване от входа до последната минута в съчетание с актьорска игра (escape room game with live performance). Очакваме Ви!

ЕСКЕЙП СТАЯ - СТРАХОВЕТЕ НА НАЧИНАЕЩИЯ

„Те” ме наблюдават, ще се изложа"

Наблюдението е само с цел безопасност и помощ в загадките. Ние, авторите на Експериментът, сме изиграли всичко, попадали сме в какви ли не глупави или абсурдни ситуации...и винаги сме се забавлявали :)

„Математиката не ми е сила”

Интуиция и съобразителност – да. Но математически формули не са ви нужни.

„Не съм в добра физическа форма”

Няма практика да се поставят физически предизвикателства в ескейп стаите.

„Може да се случи нещо, ескейп стаите са опасно място.”

Енигмания Експериментът спазва разпоредбите за пожарна, аварийна и епидемична безопасност, стаите не се заключват, имат аварийни изходи и постоянно видеонаблюдение плюс охранителна система и дезинфекция след всяка игра...

 „Не мога да избера подходяща ескейп  стая.”

Разчитайте на впечатленията на публиката. Групата стаи Spectrooms и сайтът vsichkistai ще Ви предложат богат избор - едни от най-предпочитаните и най-добрите ескейп игри във всички жанрове, подкрепени с хиляди потребителски мнения – изберете оттам.