ЗА НАС

„Енигмания Ентъртейнмънт”  е компания, специализирана в разработването и провеждането на оригинални интерактивни форми на забавление с развлекателни и познавателни елементи.

Нашите ескейп стаи в София „THE EXPERIMENT” и “VOODOO” предлагат авторски игри, съчетаващи разнообразни емоции от адреналин до смях. Всички сценарии, оригинални загадки и декори са създадени са изработени ръчно и специално за ескейп игрите от екипа на Енигмания, съставен от специалисти по аудио и визуални ефекти, художници, артисти, компютърни специалисти, инженери, психолози и др. Целта ни е да създадем цялостна автентична атмосфера, която да им предложи едно различно реалистично изживяване.

Виж повече >

Ние, авторите на стаите Вуду и Експериментът, сме почитатели на всякакви забавления и предизвикателства. Играли сме във всички ескейп стаи в София, както и много стаи, куиз игри и куестове по целия свят и винаги ни е провокирала тръпката от неизвестното, забавното и креативното. Били сме национални шампиони в отборни QUIZ състезания, разработвали сме изпитни логически загадки, реализирали сме много дизайнерски проекти... Нашият екип е много креативен, затова и игрите ни се променят непрекъснато и винаги изненадват с нещо ново и неочаквано. Вероятно това е една от причините потребителите да ни поставят сред най-предпочитаните стаи в София, както и да получим няколко поредни номинации за топ ескейп стая от световната организация TERPECA Top Escape Rooms Project . Членуваме в групата SPECTROOMS - автори, обединени от идеята да предложат най-добрите стаи в София, с теми, сценарии, загадки и обстановка, съчетани с високо качество на обслужването.
Очакваме Ви, за да се забавляваме заедно!

Организатор: Енигмания ООД
ЕИК: 203705003
София, бул. България 5, ет. 1, ателие 5
Телефон на управителя: 0888 207 885

Енигмания ООД е бенефициент по програмата за преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19 по процедура „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“, код BG16RFOP002-2.073, на ОП „Иновации и конкурентоспособност“. Проектът е със срок за изпълнение от 3 месеца, считано от 14.07.2020 г. до 14.10.2020 г. Общата сума на полученото финансиране е в размер на общо 4380 лева - 3723 лева европейско финансиране и 657 лева национално съфинансиране. Подкрепата ще бъде разходвана от дружеството в съответствие с условията на проекта за справяне с последиците от пандемията COVID-19.