МНЕНИЯ

ИЗПРАТИ МНЕНИЕ

Стаята е направена с много любов и внмание към детайла. Има много нестандартни пъзели и потопяваща атмосфера. VIP преживяването определено си заслужаваше. Горещо препоръчвам!

Калин Радулов   16.03.2024

Стаята е изключително увлекателна, красива... жива! Всичко - от самото посрещане, до финалните загадки, държи интереса и те потапя в атмосферата. Това е най-красивата стая, декорите са уникални! Не че сме очаквали друго от невероятния екип, но те ни изненадаха и надминаха очакванията ни. Full house горещо препоръчваме да се посети.

Гери   12.03.2024

Втора стая на този страхотен екип! Дълго чакана стая и има защо! Истинска наслада за окото. От стаите в които просто не може да не ти хареса и искаш да си седиш вътре повече време. Атмосферата от началото до края е много мистична и изцяло в духа на това, което стаята обещава. Силно съм впечатлен от декора и ефектите, които определено много допринесоха за цялостното преживяване. Изцяло приключенска тематика, така че е идеална за всички възрасти. Загадките са много симпатични и ненатоварващи. Едната откровено страшно ме впечатли! Поздравления! Не отивайте с нагласи. Отпуснете се и се забавлявайте! Препоръчвам с две ръце! Благодаря за прекрасното изживяване и мило отношение!

Георги Василев   10.03.2024

Изключително преживяване, което респектира с маниакалното си внимание към детайлите и същевременно оставя усещане за цялостност. От началото до края изненадите и предизвикателствата държат нащрек и провокират. Отдавна в тази сфера не се беше появявало нещо толкова добро и впечатляващо. Зная, че правиха тази стая в продължение на 4 години и често се чудех, какво пък може да отнеме толкова време. Вече знам. Не може да се обясни с думи - трябва да се преживее. Завиждам на тези, на които това предстои.

Иво Палмов   20.02.2024

Изключително интересна стая с най-добрият декор, който сме виждали. Разнообразни загатки, които те завлядяват още от самото начало. Препоръчваме с две ръце!

Отбор Момина сълза   20.01.2024

Декора и сюжета на стаята са уникални, загадките много добре измислени. Преживяването остава за цял живот!

Михаела   10.12.2023

Благодаря за прекрасните емоции. Децата бяха във възторг/искат пак/, със сигурност ще Ви посетим отново.

Мария Г.   10.12.2023

Стаята е много интересна и завладяваща. Отборът ни е играл в над 50 стаи до момента, но тук бяхме изключително впечатлени от декорите и детайлите, за които не бяха пестени усилия. Играта е логична и последователна. Няма случайно случващи се неща! След приключване на играта любезните домакини ни обърнаха внимание и обсъдихме интересните моменти за нас. Препоръчваме стаята с 8 ръце!

отбор Катанци   05.12.2023

Това е стаята, която бих препроръчала на всеки - без значение дали ви е първата стая или 300-та със сигурност няма да останете разочаровани. Всеки детайл е изпипан, загадките са много креативни, визуално и ментално удоволствие. Благодаря на екипа, за това, че бяха част от нашия празник и го направиха още по-специален. BB-Boys

Кристияна   26.11.2023

Супер интересна стая с много красиви декори. Подходяща е и за начинаещи, и за напреднали. Прекарахме си страхотно :)

Симона   14.11.2023

Страхотна стая направена с много стил, всичко е изпипано до най-малкия детайл.Играта започва още преди да е започнала.Адмирации за екипа,който също е страхотен.

 

Сузана 08.11.2023   13.11.2023

Уникална стая, чудесна атмосфера! Силно препоръчваме!

Габриела Христова    13.11.2023

Мнение:

ЗАПОЗНАХ СЕ, РАЗБИРАМ И ПРИЕМАМ
ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ *

Изпрати

Изпращане...

Вашето мнение е прието.

Благодарим ви, че избрахте Enigmania - Voodoo !

Затвори